>>>Maak kennis met Jeroen Staal, ICT Adviseur Tran...

Maak kennis met Jeroen Staal, ICT Adviseur Transport & Onderwijs

Maak kennis met Jeroen Staal, ICT Adviseur Transport & Onderwijs
Jeroen StaalICT Adviseur Transport & Onderwijs
Jeroen is sinds 1,5 jaar werkzaam bij ExpectIt en De Wal ICT. Samen met zijn vriendin woont hij in Amersfoort en hebben ze twee kinderen waar ze heel trots op zijn!

Jeroen is sinds 1,5 jaar werkzaam bij ExpectIt en De Wal ICT. Samen met zijn vriendin woont hij in Amersfoort en hebben ze twee kinderen waar ze heel trots op zijn! “Mijn dagen zijn heel divers. Het ene moment heb ik een afspraak bij de klant, dan rol ik een vergadering in en vervolgens heb ik telefonisch overleg. De afspraken met de klanten zijn toch wel mijn favoriet. In mijn functie als adviseur help ik ze graag en zit ik vaak direct met de beslissers aan tafel om samen te kijken hoe we processen nog beter kunnen regelen. Hun wensen uit laten komen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen!”

Transport en onderwijs komen samen

Jaren geleden is Jeroen de transportwereld in gerold. “Ik ben helemaal onderaan begonnen en heb vele functies binnen de transport beoefend: van planner, verhuizer en orderpicker tot aan het rijden op de vrachtwagen zelf. Dit heb ik ongeveer van mijn 16e tot aan mijn 19e gedaan, voor verschillende transportbedrijven. Allemaal erg leuk om te doen, maar ik wilde meer en heb mijzelf om laten scholen tot ICT’er. Daarna heb ik nog studies aan de HU en de HVA gevolgd en mag ik mijzelf nu Ingenieur in de logistiek noemen. Van mijn 27e tot en met mijn 30e heb ik ook nog vele projectwerkzaamheden en projectleiding gedaan binnen de logistieke sector.”

“Naast deze studies werkte ik in een computerwinkel én tegelijkertijd als begeleider met moeilijk opvoedbare kinderen. Een super combinatie en fantastisch om te doen! Later gaf ik ook zelf leiding aan de begeleiders. Allebei de takken van sport spreken mij enorm aan, het onderwijs én de transport. Mijn passies combineer ik nu met veel plezier bij ExpectIt en De Wal ICT. Doordat ik ook aan de andere kant heb gestaan, begrijp ik goed wat er speelt bij mijn klanten en kan ik ze gericht advies geven.”

Elke dag plezier

Waarom sta jij ’s ochtends op en ga je naar je werk toe? Vol enthousiasme vertelt Jeroen: “Ik sta altijd vrolijk op en heb zin in de dag! Ik haal heel veel plezier uit de scholen en de transportbedrijven. Wanneer ik ze met mijn advies kan helpen om naar een hoger niveau te komen, is mijn dag geslaagd! Er is niets mooiers om mensen te kunnen helpen en de gemaakte plannen ook daadwerkelijk te realiseren. Met mijn klanten meedenken, daar krijg ik energie van! Deze energie neem ik mee naar huis en in mijn vrije tijd ga ik graag fitnessen of gezellig met mijn vrienden op stap.”

“Tijdens mijn werkdag is fijne muziek onmisbaar, maar zeker ook een goede kop koffie én mijn collega’s. Ik heb ze hard nodig voor hun input en voor het uitwerken van de plannen voor de klant. Ik werk dan ook bij een super leuk bedrijf! Er is altijd een goede sfeer en we kunnen iedere dag wel lachen met elkaar. Je bent hier heel vrij en er is vrijwel geen hiërarchie. De lijnen zijn kort en op deze manier kan ik snel met mijn collega’s schakelen.”

Verschillen

“Ook de verschillen tussen transport en onderwijs maken mijn werk zo leuk. In de transport kan ik klanten met mijn advies helpen om naar een hoger niveau te komen, maar ik kan ze met mijn advies ook goed laten zien wat oplossingen opleveren en hoe ze hiermee besparen. Met ExpectIt kunnen wij het complete beheer voor ze verzorgen.”

“Het onderwijs – voornamelijk primair en voortgezet onderwijs - is weer een vak apart en heeft een speciale plek in mijn hart, ik heb ruim tien jaar met deze doelgroep gewerkt. Voor hen creëer ik omgevingen waarin studenten goed kunnen leren en ik geef advies hoe ze de middelen het beste in kunnen zetten. Ons specialisme hierin maakt De Wal ICT ook uniek! Wij bieden het totaalplaatje en klanten die daar behoefte aan hebben, kunnen wij volledig bedienen met onze diensten.”

Trots

“Bij ExpectIt en De Wal ICT staan flexibiliteit en innovatie voorop en dat sluit nauw aan op mijn persoonlijke visie. Het mooie is dat ik dit voor zowel de transport branche als ook de onderwijs branche mag uitdragen.”

“Ik ben er trots op dat ik met al deze klanten mag werken en dat ons klantenbestand steeds breder wordt. Samen met mijn team bedienen we bijvoorbeeld ruim 40 transportbedrijven, een klantenbestand én -relatie om trots op te zijn! Door deze mooie groei aan klanten en diensten, kunnen wij ook echt het verschil voor ze maken. Mijn insteek voor al mijn klanten is dat we er zijn om elkaar te helpen en ook zo met elkaar om moeten gaan. Dit schept een mooie band en het gaat daarbij niet alleen maar over producten en diensten, maar juist ook over de mensen.”

Een kop koffie drinken met Jeroen? Neem dan vrijblijvend contact met hem op.

Terug naar het overzicht

Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Helpdesk Bel (026) 361 68 20 ( Servicedesk ) Remote support