Beheer

Netwerk- en serverbeheer

Het wordt voor scholen steeds lastiger om het netwerk professioneel te onderhouden en het kennisniveau van de medewerkers op peil te houden. Met het beheer en onderhoud van De Wal ICT bent u verzekerd van een betrokken onderwijspartner die uw ICT-omgeving begrijpt. Dé manier om zorgeloos te werken. 

Levensduur

Scholen moeten kunnen vertrouwen op deskundigheid, snelheid en flexibiliteit als het om netwerk- en systeembeheer gaat. Maar in het onderwijs groeien de bomen niet tot in de hemel, de budgetten zijn immers beperkt. Levensduur van netwerk en server verdienen daarom optimale aandacht. De beproefde structuur van De Wal ICT biedt uitkomst: preventief onderhoud en proactief beheer van het netwerk en servers. 

Uw eigen systeembeheerder

Een groot deel van het beheer van servers en netwerken kan op afstand worden uitgevoerd. Daarnaast maakt De Wal ICT een verantwoorde planning voor periodiek onderhoud bij u op school. Onderhoud wordt altijd uitgevoerd door een vaste systeembeheerder, die door en door bekend is met de ICT-omgeving van uw onderwijsinstelling. Zo heeft de school toch een eigen systeembeheerder!

Partner die uw ICT behoefte begrijpt? 
Meer informatie?
 

Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Helpdesk Bel (026) 361 68 20 ( Servicedesk ) Remote support