Op school werken met Office 365

Het gebruik van Office 365 in het onderwijs neemt hand over hand toe. Dat biedt tal van voordelen. De Office 365 E3 licentie is onderdeel van het Microsoft basispakket. Als uw school dat basispakket heeft, dan heeft u recht op het (kosteloos) gebruik van Office 365 E3. De Wal ICT richt Office 365 zo voor u in, dat leerlingen en personeel er meteen gemakkelijk mee kunnen werken. Ook naar de licenties heeft u geen omkijken. 

Waarom kosteloos?

Microsoft vindt het belangrijk om the next generation spelenderwijs te laten kennis maken met technologie. Die zullen ze later in het dagelijkse leven volop gebruiken. Vandaar de afspraken voor een licentie, zodat scholen in het PO, het VO en scholen voor speciaal onderwijs Office 365 kosteloos kunnen gebruiken.

Office 365 in het onderwijs: de voordelen

  • gedeelde agenda’s, adressenlijsten en bestanden altijd bij de hand
  • vertrouwd werken met Word, Excel en PowerPoint
  • werken met de nieuwste ontwikkelingen, zoals OneNote Class Notebook, Sway en Delv
  • leerlingen, OP en OOP hebben altijd en overal toegang tot Office 365. Ook buiten de school
  • het Office-pakket mag zonder kosten op vijf devices geïnstalleerd worden, zodat leerlingen en medewerkers op zowel hun pc als op hun tablet en laptop kunnen werken

Office 365 ProPlus

  • Office 365 ProPlus biedt de mogelijkheid om de desktopversie van Office op vijf devices te installeren, zodat leerlingen en medewerkers op zowel hun pc als op hun tablet en laptop kunnen werken
  • Office 365 ProPlus is onderdeel van de Office 365 E3 licentie. Voor leerlingen wordt het beschikbaar gemaakt via het Student Advantage programma. Voor medewerkers is het beschikbaar als onderdeel van de E3 licentie.

Office 365 proberen? 
NEEM CONTACT OP

Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Helpdesk Bel (026) 361 68 20 ( Servicedesk ) Remote support