Wireless as a Service (WaaS)

Waarom WaaS

Leerlingen krijgen steeds vaker onderwijs via digitale middelen. Denk daarbij aan leren op een iPad, het gebruik van een digibord in de klas of verantwoord iets opzoeken via een zoekmachine. Om te voorkomen dat u uw leerlingen niet voldoende modern onderwijs kunt bieden, stapt u over op Wireless as a Service (WaaS).

Ideaal

Met WaaS komt er gemakkelijk verbinding tot stand met alle mogelijke, soms wel honderden of duizenden mobiele devices van uw leerlingen en medewerkers waarmee op school gewerkt wordt. Ideaal als de school nog niet beschikt over een professioneel draadloos netwerk. Of als de middelen beperkt zijn voor een kostbare investering.

Hoe werkt het?

WaaS is een cloud managed systeem dat volledig zelfstandig opereert. Het werkt snel, veilig en stabiel via meerdere access points binnen het schoolgebouw. Met WaaS heeft u een uitstekende oplossing in handen die geen investering vooraf vergt, omdat u WaaS als een dienst afneemt tegen een vast bedrag per maand. De Wal ICT bekijkt eerst hoeveel acces points uw school nodig heeft. Onderhoud en regelmatige updates vinden vervolgens op afstand plaats via een serviceovereenkomst.

Waarom WaaS?

  • voorwaarde voor BYOD (Bring Your Own Device)
  • goed bereik door het hele schoolgebouw
  • gemakkelijk te beheren in het klaslokaal
  • volledig te integreren in uw huidige netwerk
  • altijd de laatste updates
  • vast bedrag per maand
  • via De Wal ICT inclusief beheer en onderhoud

Een goed beheersbare Wifi verbinding op school?
NEEM CONTACT OP
 

Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Helpdesk Bel (026) 361 68 20 ( Servicedesk ) Remote support