Dell

Vernieuwende lesmethoden en onderwijsvormen waar leerlingen enthousiast van worden, staan of vallen bij een dynamische omgeving van computers, extra stevige educatienotebooks (zoals de Latitude 3150), robuuste educatietablets (zoals de Venue 10 Pro), printers en laptopkarren. Daarbij zijn ondersteunende producten zoals draadloze netwerken en digitale schoolborden (zoals de Dell s520) onontbeerlijk. De Wal ICT en Dell vormen samen een sterke basis voor alle ICT-gerelateerde zaken op school.

Hoge eisen

Dell staat wereldwijd bekend om het aanbod van solide hardware, software en diensten, speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Voor het beste resultaat zijn er slechts enkele Educatieve Partners aangewezen. Deze moeten aan hoge eisen voldoen. De Wal ICT is daar één van.

 

De juiste kennis en ervaring

Onderwijsinstellingen profiteren op verschillende manieren van dit partnership. Allereerst bent u hiermee als school verzekerd van een ICT-partner die over de juiste kennis en ervaring beschikt om Dell apparatuur te leveren, te implementeren en te onderhouden. Daar komt bij dat De Wal ICT dankzij de gecertificeerde samenwerking met Dell tegen scherpe tarieven kan inkopen. Hier plukt de school de vruchten van.

 

Lease

Dell biedt verschillende vormen van financiering. Gespreid betalen in termijnen, aantrekkelijke leasevormen en lage rentetarieven houden het  ICT-budget van de school beheersbaar, terwijl leerlingen en medewerkers direct aan de slag kunnen met de nieuwste Dell technologie.

 

Shape the Future

Interessant is het programma Shape the Future, een samenwerking tussen Microsoft en onder meer Dell. Shape the Future wil overheden helpen met het investeren in technologie in het onderwijs. Dit programma is bedoeld voor PO- en VO-scholen die notebooks/laptops, 2-in-1 devices of tablets met Windows 7 of Windows 8 Pro voordelig willen aankopen. De Wal ICT is bekend met het programma en kan uw school aanbiedingen doen waarin het Shape The Future voordeel wordt verdisconteerd.

Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Direct contact? Bel ons op (026) 363 74 40 of stuur ons een e-mail
Helpdesk Bel (026) 361 68 20 ( Servicedesk ) Remote support